Professional Scrum Master Andorra (13 i 14 de Maig de 2020)

Professional Scrum Master en Andorra (13 i 14 de Maig de 2020)

Professional Scrum Master

13 mayo, 2020 @ 9:00 am 14 mayo, 2020 @ 5:00 pm

Entradas

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
1 persona Early Bird 10/05/2020
950,00
12 disponible
3×2 Early Bird 10/05/2020
2.600,00
4 disponible
5 personas Early Bird 10/05/2020
3.700,00
3 disponible

Aquest és un curs Professional Scrum Master Andorra de dos dies per capacitar Scrum Masters, membres de l’Equip de Desenvolupament i qualsevol altra persona que vulgui comprendre els fonaments de Scrum des dels primers principis, comprendre com funciona Scrum en el món real i validar aquesta comprensió amb una certificació reconeguda per la indústria.

La capacitació inclou una discussió detallada de la teoria Scrum d’un instructor que té anys d’experiència aplicant Scrum en el món real, exercicis pràctics com a part d’un equip Scrum i fins a 2 intents gratuïts en l’avaluació Scrum.org PSM I.

El curs inclou 2 dies de capacitació, esmorzar, refrigeris i l’avaluació PSM I i més et faig notar que és una experiència facilitada i sense slides de Powerpoint.

A qui va dirigit aquest curs?

Scrum Masters, Agile coaches, desenvolupadors, gerents i parts interessades que usen o estan interessats a usar Scrum i qualsevol persona en una organització que estigui fent servir Scrum o que estigui considerant utilitzar Scrum que vulgui entendre com oferir productes complexos i adaptatius, com el programari que fa servir Scrum Framework.

Quins són els requisits previs per assistir a el curs?

No hi ha requisits previs. Si llegeixes la Guia Scrum per endavant, possiblement obtindràs més de l’experiència, però el curs et porta pas a pas des dels primers principis.

Quantes persones hi haurà en l’entrenament?

A el menys 8 i generalment no més de al voltant de 20 persones per a garantir la màxima participació de tots els que hi assisteixen.

Quant dura la capacitació?

De nou a cinc tots dos dies amb descansos per cafè i dinar.

Què cobreix el curs?

  • Una comprensió fonamental de el marc de Scrum
  • Teoria de Scrum, principis de Scrum i valors de Scrum
  • El paper del Scrum Master
  • Quins projectes són adequats per a Scrum?
  • Lideratge de servei, autoorganització i la seva definició de Done
  • Aprendre la importància de la inspecció, l’adaptació i els ràpids cicles de feedback.

Com obtinc el certificat PSM I (Professional Scrum Master)?

El curs inclou fins a dos intents gratuïts a l’avaluació en línia de PSM I. Pots prendre això en el teu propi temps. Tot el que necessita és un ordinador amb connexió a Internet i un navegador web i la contrasenya d’avaluació, que és proporcionada per Scrum.org després d’haver completat el curs. És un examen obert, el que significa que pot tenir la Guia Scrum oberta i Google disponible, però ha de respondre 80 preguntes d’opció múltiple en 60 minuts i la qualificació d’aprovat és del 85%.

Els estudiants que intentin l’avaluació dins dels 14 dies però no aprovin rebran un segon intent sense cost addicional.

Informació sobre l’instructor

Guillem Hernández Sola és un Professional Scrum Trainer d’Scrum.org i un evangelista de devops. Ajuda a les organitzacions a transformar-se de la forma tradicional de treballar a entorns centrats en el valor.
S’enfoca en equips, treballant junts en sinergia amb organitzacions i a el mateix temps capacita les persones per generar el canvi cultural. A més, Guillem també té experiència en entorns de desenvolupament de programari, en canvis a la mentalitat de devops i gestió de producte.

És un entusiasta d’ajudar els equips i organitzacions a millorar les seves pràctiques de desenvolupament, fomentar el lliurament basada en valors, millorar la comunicació entre individus i escurçar els cicles de desenvolupament.
A més desenvolupa altres activitats com:

  • Dirigeix ​​el mòdul DevOps de postgrau Agile, DevOps i Lean IT a la UPC School.
  • Coordina el Jenkins Barcelona Meetup.

Les certificacions del formador

Contacte amb nosaltres

Tens dubtes sobre el Professional Scrum Master Andorra? Podem ajudar-te? Pots contactar directe amb el formador, Guillem Hernández Sola

Telèfon+34679977187
Whatsapp+34679977187
Email: guillem@agile611.com

Clients que hem facilitat formacions oficials d’Scrum.org

Clientes Agile611

Detalles

Comienza:
mayo 13 @ 9:00 am
Finaliza:
mayo 14 @ 5:00 pm
Precio:
999€
Categorías del Evento:
, , , , , ,

Organizadores

Guillem Hernández Sola
Agile611
Ceasoft

Ingeni Coworking Andorra

Passatge d'Europa, 1, Planta 4
Andorra la Vella, Andorra AD500 Andorra
+ Google Map
+376 808 099
https://www.ingeni.ad/ca
WhatsApp chat